Lid worden

Om lid te worden van RBC, dien je dit inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadminstratie. Word je aan het begin van het seizoen lid, dan betaal je het volledige bedrag, daarna wordt dit naar rato berekend. Je betaalt per jaar, eerder je lidmaatschap opzeggen ontslaat je niet van de verplichting om de rest van het seizoen je lidmaatschapkosten te voldoen. Je blijft dan natuurlijk welkom om de rest van het seizoen te komen spelen.

Om de administratie van de club makkelijker te maken kun je voor de contributie een machting afgeven, zodat wij de verschuldigde kosten van je rekening kunnen afschrijven.

In het kader van de AVG is RBC verplicht een Privacy verklaring beschikbaar te stellen.
Bij inschrijving dien je expliciet op het formulier aan te geven dat je hiermee akkoord gaat.
Lees deze verklaring dus goed door.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich thuis voelt bij ons en veilig kan sporten hebben we omgangsregels opgesteld.

Bovenstaande Inschrijf- en Machtigingsformulieren inleveren bij de ledenadministratie: Irenestraat 17, 5491KC Sint-Oedenrode.

Je kunt jezelf ook inschrijven door dit formulier in te vullen. Je moet dan wel nog het machtigingsformulier inleveren bij de ledenadministratie.